top of page

Muze gezocht (V).

Google eens naar de betekenis, en als je dan geïnteresseerd bent hoor ik graag van je. Wil je deze moeite niet doen, hieronder een korte uitleg van wat ik zoek.

Mijn "muze" is een persoon die mij inspireert, en verder helpt door samenwerkingen aan te gaan. Deze samenwerking kan bestaan uit het uitwerken van een idee, naar een volledig uitgewerkt beeld, met alles wat daartussen zit. 

Concreet betekent dit dat ik graag werk met een vrouw, die niet al te ver weg woont, affiniteit heeft met fotografie, graag ook vóór de camera staat, creatief meedenkt, en mij scherp houd. Qua leeftijd denk ik ergens tussen de 20 en 30 jaar, maar neem dit niet te strikt. Getint, blank, geel rood of groen, maakt niets uit. Normaal postuur, kleding maat tussen 34 en 42 (ongeveer). Veel kunnen we uitwisselen via de computer, maar ik wil erg graag hebben dat we 1x in de 1 à 2 weken fysiek samenkomen om dingen uit te werken in de praktijk.

Wat heb ik jouw te bieden? Een gezellige informele samenwerking, waarin jouw stem evenveel weegt als de mijne. Alle uitgewerkte foto's in de hoogste resolutie, door jouw (en mij) vrij te gebruiken.

Als je denkt dat dit bij jouw past, schroom niet om mij een bericht (met foto) te sturen. 

bottom of page