top of page

Open-deur-dagen

Gedurende de hele maand september kunnen geïnteresseerden op woensdagavond vrij binnenlopen om kennis te maken met het handboogschieten.

 

Vanaf 19:00u. zijn er de gehele avond gekwalificeerde mensen aanwezig, incl. een gediplomeerd* handboogtrainer, om demonstraties, uitleg en aanwijzingen te geven, over de recurve- compound- en kruis-boog. Naast het bekijken en besnuffelen van de sport, is het zeker ook mogelijk om zelf een pijltje te schieten. 

 

Lijkt het je leuk om eens dichtbij met deze prachtige sport kennis te maken, ben je van harte welkom! De sport is geschikt voor bijna alle leeftijden, en elk gender.

*Opgeleid door de Nederlandse Handboog Bond en NOC-NSF

Beginners-cursus

In oktober starten we dan met een volledige beginnerscursus, ook op de woensdagavond. Jeugd van 12 tot 18 jaar van 19:00 tot 20:00u. en volwassenen van 20:15 tot 21:15u. Op zondag is dan een gezamenlijke oefening tussen 9:30 en 10:30u. 

Na deze cursus ben je in staat om volledig zelfstandig een boog in elkaar te zetten en diverse doelen te raken op 18 en 25 meter afstand. Ook kun je na deze cursus meedoen aan competitiewedstrijden, zowel solo als in teamverband.

Jeugdtraining-0006.jpg
Jeugdtraining-1285.jpg
Jeugdtraining-1285.jpg

Kosten?

Wat dit allemaal wel niet gaat kosten? Tot en met de cursus alleen je eigen persoonlijke bescherming! En daarna,.. leggen we je heel graag uit tijdens woensdagavond, maar het zal je verrassen!

 

Vooraf aanmelden is niet nodig, maar wel fijn. Je kan dit doen door ons een berichtje te sturen via: info@taxandriers.nl

bottom of page